06:08, sre, 24. Apr

Poročni sejem poln zadovoljnih parov





Včeraj in danes, od 11h do 19h, v mariborskem Hotelu City poteka Poročni sejem. Predstavlja se okoli 40 ponudnikov raznovrstnih storitev, ki zagotavljajo nepozaben dan, ko bosta rekla DA. Organizatorji so obljubili, da se na sejmu lahko najde vse, to pa so potrdili tudi pari, ki načrtujejo svojo poroko.

unnamed (1)

Obleke, prstani, fotografi, snemanje, dekoracija… res je vse“, “na veliko stvari je treba mislit, ni to samo muzika in prostor,” so nam zaupali pari, ki so včeraj napolnili razstavni prostor. Predvsem dame so komaj čakale na pomerjanje oblek, kajti za čas ejma velja posebna, akcijska ponudba z bistveno nižjimi cenami. “Obleko lahko dobiš že za 99 evrov, drugače pa vemo, da so zelo drage“, je komentirala bodoča nevesta, ki je stala pred garderobo.

Potrpljenje in razumevanje
Pare, ki načrtujejo svoj sanjski dan, smo vprašali kaj svetujejo tistim, ki so na poti do “dneva D”: “Želje so različne, treba je ohraniti mirne živce“, “naj se veliko pogovarjata in vse bosta našla“, “sicer ona pravi, da je za ženske bolj komplicirano, ampak jaz mislim, da tudi za moške ni enostavno“, “treba si je lepo, enakovredno razdeliti vloge in gre“.

Sedemnajst let
Sejem organizirajo predstavniki revije Moja poroka, ki slovenske pare razveseljujejo že 17 let. “Vsako leto svojim bralcem predstavimo zadnje trende s področij poročne mode, cvetja, tort, dekoracije… Obenem pa kot organizatorka poročnih sejmov po Sloveniji tkemo poslovne vezi med ponudniki in bodočimi zakonci,” so zapisali. Vstop na sejem je brezplačen, je pa treba rezervirati vstopnice na www.porocnisejem.si.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.