11:06, tor, 14. Maj

Poslanka SDS oplazila avto poslanske kolegice Divjak Mirnikove





Poslanka SDS Elena Zavadlav Ušaj je 15. oktobra v parkirni hiši na Šubičevi v Ljubljani oplazila in opraskala parkirano vozilo poslanke LMŠ Lidije Divjak Mirnik, so danes potrdili v SDS. Zavadlav Ušajeva se je poslanski kolegici v telefonskem pogovoru opravičila, ta pa je opravičilo sprejela, so dodali.

Da je bil v parkirni hiši na Šubičevi poškodovan avto Divjak Mirnikove, je sicer danes poročal portal 24ur.com, ki je tudi navedel, da naj bi poškodovanje posnela nadzorna kamera v parkirni hiši. Poslanka LMŠ je za portal povedala, da ne ve, kdo je povzročitelj, ker da je policija o tem še ni obvestila, na Policijski upravi Ljubljana pa so za portal navedli, da še zbirajo obvestila za izsleditev neznanega voznika in da bodo po vseh zbranih obvestilih ustrezno ukrepali. V SDS so medtem danes zgodaj popoldne v odzivu na poročanje portala 24ur.com navedli, da je Zavadlav Ušajeva, ki neljubi dogodek obžaluje, nezgodo tudi prijavila in ima policijsko zabeležko s plačilnim nalogom globe v višini 120 evrov.

Poslanka SDS se je sama oglasila Divjak Mirnikovi

Mariborska poslanka Lidija Divjak Mirnik potk celotne zadeve pojasni na družbenem omrežju: “Ja poškodovali so mi avto v garažni hiši v Lj. Povzročiteljica ni pustila svojih podatkov zato sem poklicala policijo, ki je avto s pomočjo kamer takoj našla. Tudi sama sem avto videla in je bil poškodovan po vratih in blatniku. Nisem vedela čigav avto je, niti mi policija ni povedala kdo je lastnik. Drug dan sem dobila klic poslanke, da ni vedela, da je avto ” potegnila” in da se na njenem avtu nič ne vidi, kar je evidentna laž. Dvakrat. Če bi bilo to res zakaj je potem avto prestavljala po garaži? In ja, vsakemu se to lahko zgodi. Tudi meni. Vendar potem pustiš listek s podatki in se zadeva preko EU obrazca uredi. Tudi sama bi tako ravnala. Ne pa, da se lažeš, da ne veš, da si avto “ruknil”, da se na tvojem avtu nič ne vidi in se delaš, kot da ni bilo nič. Niti ne odgovarjaš medijem. Priznaš in pika! Tako naredi vsak pošten človek! No, razen Sds poslanke očitno!

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.