00:59, tor, 30. Apr

Poslovili so se od umorjene Sabine: Številni priskočili na pomoč otrokom, še vedno lahko pomagate tudi vi





Pogreb umorjene Sabine je bil včeraj, 15. aprila, ob 16. uri. V osmrtnici so zapisali, da svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v zameno za pomoč otrokom pokojne. Za njo so namreč ostali štiri otroci, tri je imela s sedanjim možem, ki je kriv za njeno smrt. Enega otroka ima iz pretekle zveze.

“Zadnje slovo, težko je bilo, se vidimo enkrat nekoč, za mavrico,” je zapisala Manuela, lastnica frizerskega salona Frizerski Studio Ella, ki je po tragičnem dogodku organizirala zbiranje sredstev za otroke.

“Sočutni, dobri ljudje, ki vas skrbi za otroke in se name obračate in oglašate z vseh koncev Slovenije, veliko stvari smo zbrali, res hvala vsakemu posebej, ki daruje, v samo šestih dneh smo skupaj zbrali 5.175€. Jočem. Čas je še do petka do mojega prepotrebnega dopusta, potem denar predam domačim.. Zraven tega ste se oglasili z 2 sobicama, računalniki za otroke, aktivnimi počitnicami s psihologi in terapevti preko društva Mega Tabor, javila se je tudi kmetija Valenko z donacijo mesa, inštruktorica in psihologinja za pomoč pri učenju.. Pa še sem verjetno spustila koga.. Vsem se oglasim takoj ko bo mogoče,” je še zapisala.

OZRK Ptuj odpira podračun za zbiranje donacij za pomoč štirim otrokom po nasilni smrti mame.

Donira se na: TRR SI56 0420 2000 0348 846
Namen nakazila: POMOČ ŠTIRIM OTROKOM PO NASILNI SMRTI MAME
Sklic: SIOO 245115

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.