14:08, tor, 14. Maj

Pošta Slovenije v pomoč družini Brus





V Pošti Slovenije letno za donacije namenijo okoli 200 tisoč evrov, nazadnje so 3 tisoč evrov namenili družini Brus iz Bezene. Z njihovo pomočjo in pomočjo drugih podjetij, pa tudi posameznikov, se bo družina hitreje vrnila nazaj v svoj dom.

Pošta Slovenije svoje donacije namenja zdravstvu, kulturi, izobraževanju in lokalnim skupnostim, pomaga pa tudi pri izvedbi različnih projektov.  Kot družbeno odgovorno podjetje podpirajo društva, institucije, zavode, ustanove ter mnoge humanitarne, izobraževalne in razvojne projekte ter tudi dejavnosti s področja kulture, izobraževanja in športa.

V skladu s politiko družbene odgovornosti na Pošti želijo prispevati tudi k razvoju lokalnega okolja, v katerem so močno prisotni. Tudi letos pa je Pošta Slovenije sredstva za poslovna darila namenila tistim, ki pomoč najbolj potrebujejo.

V letošnjem letu je Pošta Slovenije sredstva namenila npr. UKC Maribor za pomoč pri nakupu aparata za ginekološko onkologijo, Rotary clubu LJ-Emona za pomoč pri izvedbi dobrodelnega dogodka Anin ples, Invalidskemu društvu ILCO MB za pomoč pri delovanju društva, Mladinskemu domu Maribor za pomoč pri obnovi mladinskega stanovanja ipd.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.