22:36, ned, 28. Apr

Praznično na OŠ Selnica ob Dravi





V OŠ Selnica ob Dravi so to soboto, 10. decembra bili praznično razposajeni. Skupaj z otroci so se pripravljali na božično-novoletni sejem, ki so ga letos priredili kar pred osnovno šolo. Najprej so v dopoldanskem času skupaj z učiteljicami pripravljali razne izdelke, ki sodijo v ta praznični čas.


Pripravljali so razne božičke, darilca, krasili kamenčke s pomočjo serviet, izdelovali hišice iz oblatov za napolitanke in pekli odlične praznične piškote. Prav tako pa so v prostorih telovadnice postavili božično-novoletno jelko in jo okrasili ter ji nadeli lučke.


Pred pričetkom same tržnice na kateri so prodajali izdelke, ki so jih v dopoldanskih urah izdelali učenci, so poskrbeli za bogat kulturni program, na katerega so bili povabljeni tudi njihovi starši.


Za glasbeno vzdušje je poskrbel otroški šolski pevski zbor in šolski orkester, ki so zapeli božične pesmi, pod vodstvom zborovodkinje Marinke Šober in tako zakorakali praznično razposajeni na stojnice pred šolo in prodajali izdelke, ki so jih naredile roke naših najmlajših.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.