10:26, pet, 17. Maj

Pred kamero stopili lastniki psa: “Boli ga laž, da je deklico razgrizel”





Smrt 8-letnice je pretresla javnost. Pojavila so se številna namigovanja, kaj naj bi se zgodilo. Po več dneh molka, pa sta pred kamero za Planet TV stopila lastnika psa Rona.

FOTO: Pixabay.com/Slika je simbolična

“Kaj je zdaj to, da nimamo miru. A smemo imeti psa na domačem teritoriju, ker si pol avtomatsko kriv, če kaj naredi v svojem okolju, privezan pes, vso zaščito, ko imamo,” je na robu solz dejala za Planet TV. Na posnetkih je vidna visoka ograja in napis, ki opozarja na psa.

Zanašajo se na varstvo osebnih podatkov

Na policijsko upravo Ljubljana smo se sicer zaradi govoric obrnili tudi mi, a so nam dejali, da je postopek v teku in da zaradi varstva osebnih podatkov, več ne morejo povedati. Ena izmed govoric, ki se pojavlja je ta, da naj bi dekle psa dražilo z zelenjavo, nato pa se zapletla v verigo in padla.

Sin lastnice psa, ki je deklico oživljal, je zlomljen. Po poročanju Planet TV je poiskal psihično pomoč. “Boli ga laž, da je razgrizel,” pove in doda: “Hudo mi je. Nekoga dobijo zmerom, nedolžnega po navadi. Je pravica sploh na tem svetu?” Več pa v posnetku TUKAJ.

Druge novice

Comments

  • Katja zadravc

    26 marca, 2021

    Res je vsaka krivica boli- a z casom bledi cetudi ne izgine nikoli – a vendar bi rekla tako – pomislite na vse tiste ljudi, ki so po krivici bili zaprti, dokazati pa ne morejo, pomislite na vse tiste ljudi ki so jih oguljofali, ki so jih po nedolznem cesa obsodili in morajo iti najprej v zivljenje, a so ljudje – pri vas pa je tu vpet tudi pes – in mislim da nisem edina ki mislim da clovek ne more 100% odgovarjati za dejanje psa, zato bi dejala tudi to, cetudi ga pustite ziveti in bo znova se kaj zgodilo, boste obcutili se vecjo bolecino kot zdaj se vecjo obtozbo, zato pa ja zalost bo prevevala srce ce ga boste dali usmrtiti, a morda bo za vas majn vseh drugih bolecin obtozbe in se enkrat – nikoli se ne more vedeti kako bo reagiral pes…

    Replay
  • bojan mušič

    26 marca, 2021

    Spoštovana Katja,na vaš komentar pa takole,kaj pa morilci otrok,pedofili,zakaj njih ne usmrtijo,dobijo nekaj let zapora (ČE SPLOH),kao zdravljenje,ter dejanja ponovijo,kdo za njih lahko 100% odgovarja(sodniki,zdravniki,tako imenovane skupine psihologov).To so ljudje,ki dejanja počno načrtovano,pes je ravnal nagonsko,zakaj se je zgodila tako huda tragedija pa ne bomo nikoli izvedeli,ker pes ne zna govoriti,zna pa izkazati čustva.Obenenem pa izrekam sožalje prizadem staršem.

    Replay
  • Oblak Jessie

    27 marca, 2021

    Katja, clovek se lahko zagovarja in brani, ima odvetnike itd. Kaj lahko naredi zival v primeru da ni kriv. Ce se za njega ne postavi clovek. Ker pa je Slovenija padla na crti zakona, pa na lastnem dvoriscu ni zasciten ne lastnik ne pes, ampak vsiljivec. Ni posteno.

    Replay
  • Danijela Potočnik

    27 marca, 2021

    Tu je krivda samo na odtaslih, ki bi naj čuvali deklico!
    Zakaj je sploh vstopila na tuje dvorišče….? Nisem za osmrtitev RONA!
    VSAK PES BI ISTO REAGIRAL ŠE MOJ! NIMA SE KAJ IZKAT ZA OGRAJO Z OZNAKO HUD PES…TO VIDITE JE ČISTA USODA TE DEKLICE KO DUŠO VLEČE V TO….
    JE PA VSE KAKOR ZELO HUDO ZA STARŠA! MOJE SOŽALJE AMPAK V TEM PRIMERU NI KRIV PES! MOJE MIŠLJENJE….

    Replay
  • Danijela Potočnik

    27 marca, 2021

    Pes je bil doma in še privezan… tako da se krivec tu že od daleč vidi!

    Replay
  • Darinka Cajlinger

    27 marca, 2021

    Bila je nesreča in pes tu ni nič kriv.

    Replay

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.