12:56, sob, 4. Maj

Festival Borštnikovo srečanje (predprodaja vstopnic)





Maribor se s Festivalom Borštnikovo srečanje v drugi polovici oktobra vsako leto tradicionalno prelevi v gledališko središče nacionalnih in mednarodnih razsežnosti. Znan je urnik letošnjega festivala, ki bo potekal pod geslom »Igrajmo se!«, v ponedeljek 1. septembra pa se začne tudi predprodaja vstopnic in vpis v abonmaje.

Program festivala je ponovno zelo bogat, saj se bo v desetih dneh zvrstilo okoli 70 dogodkov; od gledaliških predstav, pogovorov, bralnih uprizoritev do delavnic, razstav in strokovnih srečanj.

V ponedeljek, 1. septembra se začne tudi predprodaja posamičnih vstopnic za predstave. Te bodo do 5. oktobra 2 EUR cenejše od nakupa v redni prodaji, ko bo cena za otvoritveno predstavo 22 EUR, cena vstopnice za tekmovalne predstave pa od 14 EUR dalje (odvisno od kategorije sedeža v dvorani).

Več informacij o festivalu ter abonentsko ponudbo letošnjega festivala, ki traja od 1. do 30. septembra, si lahko ogledate na povezavi. Celoten urnik dogajanja na 49. Festivalu Borštnikovo srečanje je dosegljiv na spletni strani.

FBS_ekipa_Bostjan Lah

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.