08:12, pet, 17. Maj

Pri teh astroloških znamenjih ne morete zgrešiti, če jih povabite na kulinarično razvajanje





Res je, da se bo večina ljudi razveselila, če bi jih povabili v restavracijo, a nekaterim bi bilo to še posebno všeč, saj so pravi gurmani, ki radi pojejo kaj dobrega in slastnega. In če je zraven še vrhunska pijača, ste zadeli naravnost v tarčo.

Našli smo tri astrološka znamenja, ki ne samo, da radi pojejo in popijejo kaj dobrega, ampak želijo tudi sami kaj skuhati ali speči. V kuhinji tako lahko postanejo pravi mojstri. In če jih povabite v dobro restavracijo, bodo tam kaj hitro ugotavljali, kako je kaka jed pripravljena, katera skrivnostna sestavina je v njej in kaj vse morajo še ugotoviti, da bodo lahko tisto jed pripravili kdaj tudi doma.

Biki (20. april – 20. maj)
Biki so pravi gurmani in uživajo v dobri hrani. Radi raziskujejo različne kulinarične užitke in so znani po svojem finem okusu. Poleg obiska restavracij in uživanja v vrhunskih jedeh so tudi odlični kuharji, ki radi pripravljajo kakovostne in okusne obroke doma.

Raki (21. junij – 22. julij)
Rakom hrana predstavlja čustveno udobje, zato radi uživajo v domači kuhinji. Obožujejo okusne domače obroke, ki jih pripravijo z ljubeznijo. Poleg tega so zelo povezani z vinskimi in drugimi gastronomskimi doživetji, saj cenijo dobro pijačo v kombinaciji s kulinaričnimi dobrotami.

Tehtnice (23. september – 22. oktober)
Tehtnice so ljubiteljice lepega okusa in estetskega doživetja hrane. Rade se razvajajo v restavracijah, kjer lahko uživajo v izbranih jedeh ob prijetni atmosferi. Njihov izrazit okus se kaže tudi v izbiri kakovostnih vin in drugih pijač, ki jih kombinirajo s hrano.

Ti trije znaki so lahko pravi gurmani, ki cenijo okusno hrano in pijačo v različnih oblikah. Seveda pa ni nič narobe, če imate družinske člane ali prijatelje, ki so rojeni v drugih znamenjih, in bi jih radi povabili na kosilo ali večerjo ali pa skupaj z njimi kaj dobrega skuhali doma. Zagotovo je lahko skupna priprava kosila priložnost za kakovostno preživetje skupnih uric vsakomur, ne samo bikom, rakom in tehtnicam.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.