11:46, čet, 16. Maj

Prijava na razpis: “Najboljša tematska pot v letu 2015”





Turistična zveza Slovenije, Zavod za gozdove Slovenije, GIZ za pohodništvo in kolesarjenje, objavljajo razpis Najboljša tematska pot v letu 2015. Rok za prijavo je do 10. julija 2015 na priloženem obrazcu, ki je objavljen tudi na spletnih straneh Turistične zveze Slovenije in Zavoda za gozdove Slovenije.

Udeleženci tekmovanja so lahko vse tematske poti v Sloveniji. Na natečaj jih lahko prijavijo posamezniki, kraji, organizacije, društva ipd…, ki so skrbniki, upravljavci ali nosilci tematskih poti. Tematske poti tekmujejo med seboj najprej regijsko, t.j. znotraj Območnih enot Zavoda za gozdove Slovenije (karto območnih enot si lahko ogledate na www.zgs.si/slo/obmocne-enote), po ena najbolje ocenjena pot iz vsake od 14 regij pa tekmuje za laskavi naziv najlepše urejene tematske poti v Sloveniji v letu 2015.

Pobudo za prijavo, ki jih zbirajo regijski koordinatorji, lahko podajo krajani in organizacije do 10. julija 2015 na priloženem obrazcu, ki je objavljen tudi na spletnih straneh Turistične zveze Slovenije in Zavoda za gozdove Slovenije.

Posamezni regijski koordinatorji z regijsko ocenjevalno komisijo izberejo regijsko naj tematsko pot in svojo odločitev sporočijo Zavodu za gozdove Slovenije, Večna pot 2, 1000 Ljubljana do 15. avgusta 2015.

Spletno glasovanje bo potekalo spletni strani www.turisticna-zveza.si od 25. avgusta 2015 pa do 10. septembra 2015.
Dodatne informacije so na spletnih straneh Turistične zveze Slovenije www.turisticna-zveza.si/projekti in Zavoda za gozdove Slovenije www.zgs.si.

Koordinator projekta in informacije: Jože Prah, 041 657 560, joze.prah@amis.net.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.