16:43, tor, 7. Maj

Prikaz nasprotnih dejstev: „Mariborska tržnica še kar čaka na sodni razplet in boljše pogoje“





Od družbe Inversio gradnje, družbe za investiranje, iz Kranja, ki je imetnik stavbne pravice na Mariborski tržnici, smo dobili prikaz nasprotnih dejstev za članek, ki je bil objavljen dne 2. 11. 2020 z naslovom „Mariborska tržnica še kar čaka na sodni razplet in boljše pogoje“.

Mariborska tržnica med dežjem

„ Zapis in videoposnetek v članku Uredništva z naslovom „Mariborska tržnica še kar čaka na sodni razplet in boljše pogoje“, ki je bil dne 02.11.2020 na spletnem mediju Lokalec.si in istega dne tudi na Facebook računu Lokalec.si ter Youtube računu BKTVkanal, je zavajajoč in ne temelji na preverjenih dejstvih.
Mestna občina Maribor je edini lastnik ploščadi, na kateri se nahaja zelena tržnica in na kateri branjevke prodajajo svojo zelenjavo, zato lahko samostojno razpolaga s to ploščadjo, oziroma jo obnovi. V zvezi z obnovo te ploščadi Mestna občina Maribor imetnika stavbne pravice, nikoli ni kontaktirala za podajo kakršnegakoli soglasja za obnovo ploščadi, imetnik stavbne pravice pa obnovi ploščadi tržnice ne nasprotuje, saj je tudi v njenem interesu, da mestna tržnica Maribor čim bolj zaživi.“

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.