01:19, pet, 3. Maj

Promocija Maribora na izraelskem trgu





Popotniško združenje Slovenije (www.youth-hostel.si) je v sodelovanju z izraelskim združenjem mladinskih prenočišč organiziralo študijski obisk vodij izraelskih hostlov.

Zajeta slika

Namen večdnevnega obiska je predstavitev Slovenije, kot destinacije za mlade popotnike iz Izraela. Ob sodelovanju z Zavodom za turizem Maribor – Pohorje bodo obiskali tudi največjo mariborsko znamenitost – Staro trto; prav v hiši Stare trte pa bodo predstavili tudi ponudbo V Popotniškem združenju Slovenije se zavedajo pomena promocije na izraelskem tržišču, saj Slovenija ponuja prav tisto, kar v Izraelu najbolj pogrešajo; zelenje in vodo v vseh oblikah. Dodatno pa Slovenija spada med 10 najvarnejših dežel za turiste na svetu.

V Hiši Stare trte se bodo s skupino oglasili jutri, 1.7. 2014 ob 11. uri, kjer bo predsednik Popotniškega združenja Slovenije na razpolago, enako pa lahko uredijo tudi izjavo katerega izmed udeležencev.

V sklopu večdnevnega obiska Slovenije bodo gostje iz Izraela obiskali tudi Ljubljano, Primorsko in Gorenjsko. Prav obisk Maribora pa je izjemno pomemben, saj je Maribor in okolica Maribora prevečkrat izpuščena iz itinerarjev tujih ponudnikov in zato želijo v Popotniškem združenju Slovenije gostom iz Izraela pokazati, da je Slovenija mnogo več, kot le Lipica, Ljubljana in Postojnska jama.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.