15:51, sob, 18. Maj

Prva para dahnila da, padle tudi prve kritike o izboru





Pred dnevi se je v Sloveniji začel šov Poroka na prvi pogled. Prvič so kandidati slovenski udeleženci.

Prva sta da rekla Nina in Domen in pri njima se iskri že od prvega trenutka. Nina je svojemu ženinu pred poroko poslala žgečkljivo darilo in sicer “seks kocke”. Ko je darilo prejel je komentiral: “Všeč so mi sicer pogumne punce, vendar ne preveč. Morem biti jaz najbolj pogumen, potem je lahko še ona, da se je ne bom prehitro prestrašil. Nevesta je želela prvo noč malo začiniti, a je ženin stopil korak nazaj. “

Včeraj sta da rekla Sanela in Andraž. Poljubila sta se na lica. Andraž je komentiral, da je mislil, da bo “pravi”, a se ni izšlo. Nevesta je medtem povedala, da si poljub želi ohraniti za osebno priložnost. Na fotografiranju sta se sicer sprostila. Čeprav se pri njima ni iskrilo, je povedal, da je razgledana in pametna. Njegova prijateljica pa je bila precej kritična, saj je dejala, da so njegovi standardi od osebe, s kateri bi želel ostati vso življenje, daleč od tega, kar je Nina.

In kdo sestavlja komisijo?

Timotej Strnad, ki je dejal, da bo parom nudil psihološko podporo ob soočanju s številnimi izzivi, ki jih prinaša partnersko življenje. Eva Ostrouška je kultirologinja in razbijalka tabujev o spolnosti. Poudarila je, da le enakovredna in iskrena partnerja, lahko zgradita dolgoročno zvezo. Milena Pleško je še zadnja članica komisije. Je ustanoviteljica prve certificirane agencije za matchmaking, ki se vsakodnevno srečuje s samskimi in jih pomaga pri iskanju ljubezni.

Druge novice

Comment

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.