20:28, sre, 24. Apr

Razpadla je naša res legendarna glasbena skupina, ustanovni član računa na solo kariero

Razpadla je legendarna slovenska glasbena skupina. Po 35 letih skupnega ustvarjanja se od skupine poslavlja eden od ustanovnih članov, zato so se odločili, da se razidejo.

“Dragi prijatelji skupine Victory! Pravijo, da se v življenju vse zgodi z razlogom. Zgodba, ki jo že vrsto let pišemo Victory, je brez dvoma edinstvena in prav vsak izmed nas je prispeval svoj delček mozaika. Naše poti z Mikijem se na tej točki končujejo. Za vsemi nami so nepozabna leta, nešteto neprespanih noči, na tisoče kilometrov in še več odigranih melodij. Bili smo družina in kar nekaj pesmi, ki smo jih skupaj ustvarili, bodo ostale za vedno, ostali pa bodo tudi spomini, ki nam jih ne more vzeti nihče. Razšli smo se z lepimi željami za naprej in to je vse, kar šteje. Miki, na novi poti ti želimo vse dobro in verjamemo, da nekoč spet skupaj kakšno zaigramo. Victory, pa nadaljujemo to, kar je naše poslanstvo – razveseljevati in igrati za vas. Verjamemo, da je pred nami še veliko lepega in da bomo skupaj še dolgo žurali in prepevali do zgodnjih jutranjih ur,” so zapisali na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Skupina Victory (@skupinavictory)

Miki Vlahovič je za medije dejal: “Fantom želim iskreno vse najboljše v prihodnosti in vsekakor še veliko glasbenih uspehov. Skupaj smo ustvarjali kar 35 let! Prebedeli smo neštete noči, ustvarjali nepozabne zabave in hvaležen sem za vse to. Sedaj čutim, da moram iti po novi poti, se bolj posvetiti solo karieri in vesel sem, da me pri tem tudi oni podpirajo. In ja, še vedno ostajamo prijatelji!”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.