10:13, pet, 3. Maj

Razpis za izbor najboljših inovacij Podravja, rok prijav se izteka





Štajerska gospodarska zbornica odpira razpis za zbiranje prijav za podelitev priznanj inovacijam za leto 2024 in ob tem vljudno vabimo inovatorje in inovatorke podravske regije k sodelovanju.

Cilj projekta je uveljavljanje inovacijske dejavnosti kot gibala trajnostnega razvoja gospodarstva in pospeševanja podjetništva.

S prijavo na razpis se lahko potegujete za nagrado tako na regijskem, kot tudi nacionalnem nivoju. Priznanje za najboljše inovacije na nacionalni ravni predstavlja najvišje priznanje inovativnim dosežkom slovenskih podjetij in s tem promocijo inovativnosti v Sloveniji in širše, navajajo na svoji spletni strani.

Na razpisu lahko sodelujejo gospodarske družbe, podjetja, samostojni podjetniki posamezniki, samostojni inovatorji ali druge organizacijske oblike z območja podravske regije.

Predlagatelji lahko v letu 2024 prijavijo inovacijo vseh kategorij (produktno, procesno, trženjsko, organizacijsko ali družbeno), ki je bila prvič vpeljana na trg oz. prvič uporabljena v proizvodnem/poslovnem procesu v obdobju od 1.1.2022 do 31.3.2024.

Prijave zbiramo najkasneje do četrtka, 11. aprila 2024 preko spletnega obrazca, več pa najdete tukaj.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.