09:44, pet, 29. Mar

Razstava slik v Selnici ob Dravi





Včeraj, 17. decembra so v gasilskem domu Selnica ob Dravi priredili razstavo slik, ki je nastala izpod rok članov likovne sekcije KD Pavza. Na sami razstavi so razstavljali Andrej Viher, Božo Krivokopič, Janko Lisjak, Maruša Vršnik, Branko Pušnik, Katica Vinko, Matej Kolenc, Darja Špes in Blanka Gričnik.

Gre za raztavo, ki je postala že nekako tradicionalna, saj jo pripravljajo že kar nekaj let. Namen je, da pokažejo kaj skozi leto izpod umetniških rok nastane. Ukvarjajo zse z raznimi tehnikami in sicer: slikarstvom, kiparstvom, z fotografijo, rezbarstvom, poslikavo in še marsičem. Glede na množičen obisk obiskovalcev, ki so si včeraj prišli razstavo ogledat, je bila organizatorka Maruša Vršnik mnenja, da ljudji zanima, kaj ustvarjajo, so vedoželjni in bodo zato tovrstne raztave pripravljaji tudi v naslednjem letu.


Slike, ki so jih tokrat raztavljali so v večini nastale kar doma. Sicer se člani likovne sekcije udeležujejo tudi kolonij, tako so se letos udeležili pomladanske in poletne kolonije, katerih mojstrovine so pokazali tudi včeraj.

Raztavo so popestrili z kratkim kulturnim programom in jo zaključili ob veselem druženju, ter prijetnih melodijah glasbe.

Druge novice

Comments

  • Niko

    26 januarja, 2012

    Spoštovani komentator!
    Na razstavi sva sodelovala tudi fotografa, ki pa nisva nikjer omenjena. Ne morem verjeti v tako redno pozabljivost nekaterih v Selnici ob Dravi!

    Replay
    • admin

      27 januarja, 2012

      V primeru, da nam zaupate ime in priimek tistih, ki niste napisani jih bomo dodali.
      Lep dan,
      Ekipa lokalec.si

      Replay
  • Facebook March 17th – 150 Unita’ d’ Italia - 150th Tuzelberg

    27 februarja, 2012

    Ne morem verjeti, kako dobro nas je Željko znal prepričati o tem, da gre v velikem finalu in polfinalu le za navadni tekmi.

    Replay

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.