07:09, pon, 29. Apr

Rex išče dom. Bi ga posvojili?





Rex je starejši prijazen kuža, za katerega mariborsko zavetišče za živali išče dom. Je izredno prijazen, rad ima sprehode in bližino človeka.

Rex išče dom. Vir: Facebook, Zavetišče za živali Maribor

Sprejeli so ga pred dobrim mesecem, ugotavljali so, da se je verjetno strgal z verige in šel po svoje. Na vratu je imel 700 g težek ostanek zarjavele ovratnice. “Prispel je izmučen, zanemarjenega kožuha, lačen, utrujen …
A seniorček, ki je verjetno večino svojega življenja preživel na ketni, ni izgubil zaupanja v človeka … Je izredno prijazen, rad ima sprehode in bližino človeka,” so zapisali pri Zavetišču za živali Maribor in dodali: “Zaradi starosti malo slabše sliši (sicer vedno bolje, saj ima sedaj čista ušesa), na sprehodu je počasnejši, saj ga starostno bolijo kolki … Pri nas mu je lepo, saj ima redne sprehode, tople obroke, ljubezen vseh, ki ga poznamo…Postal je živahnejši.”

Naj vam predstavimo REXA.
Sprejet pred dobrim mesecev, se je verjetno strgal z verige in šel po svoje (na vratu je imel…

Objavil/a Zavetišče za živali Maribor dne Četrtek, 07. januar 2021

Želijo si mu poiskati nov dom, začasni ali stalni, kot so zapisali: “Dom, kjer bo še zadnjič lahko pokazal svojo zvestobo človeku, človek pa njemu ljubezen, ki si jo zasluži. Če lahko Rexu pomagate, nas prosim kontaktirajte na mail: zavetisce.mb@snaga-mb.si Lahko mu pomagate tudi z botrstvom.”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.