17:09, čet, 2. Maj

Rezultati ankete: Le malenkost več sodelujočih meni, da bo letošnje leto boljše kot lansko





Na našem portalu smo bralce vprašali, ali verjamejo, da bo leto 2022 boljše kot leto 2021.  Optimizem pri odgovorih je le malenkost večji kot pa mnenje, da letošnje leto ne bo boljše.

47 odstotkov sodelujočih ali 382 od vseh 813 je odgovorilo, da bo letos boljše kot lani. Na drugi strani pa je 44 odstotkov ali 355 sodelujočih odgovorilo, da letos ne bo boljše. Da jim je vseeno, je odgovorilo 33 sodelujočih ali štirje odstotki.

Anketo smo delili tudi na družbenem omrežju Facebook, kjer so bili komentatorji prav tako razdeljeni na dva pola. Tako je ena komentatorka zapisala, da bo na splošno težko, a zanjo bo, saj bo tretjič postala babica. Nekdo je zapisal, da njim  nič ne manjka in da “brez dela pač ni jela”, obenem pa, da je važno zdravje.  Spet nekdo drug pa je napisal, da bo letos veliko slabše kot lani.  Prebrati pa je možno tudi, da nekateri ne verjamejo v pravljice, drugi pa so za letos realni. A po drugi strani nekateri verjamejo in upajo, da bo boljše.

Nekateri so ob odgovoru še zapisali mnenje, da je treba razmišljati pozitivno, pa bo vse v redu.  Nekdo je poudaril, da verjame, upa in si želi, da bi bilo boljše.  Po drugi strani pa menijo, da bo hujše, slabše. Omenili pa so tudi volitve v tem supervolilnem letu, v katerem bomo v Sloveniji imeli tako parlamentarne, predsedniške kot tudi lokalne volitve. Tako nekdo meni, da se do volitev ne bo spremenilo nič, samo slabše bo.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.