06:53, ned, 12. Maj

REZULTATI ANKETE: Resničnostni šovi so izguba časa za večino sodelujočih v anketi





Na portalu smo zaključili anketo, v kateri smo bralce vprašali, ali radi gledajo resničnostne šove. 336 sodelujočih ali 15 odstotkov je odgovorilo, da jih redno gleda. Največ, kar 1.089 sodelujočih oziroma 45 odstotkov, pa je izbralo odgovor, da so resničnostni šovi izguba časa.

Približno enako število sodelujočih je odgovorilo, da reničnostne šove gleda samo občasno ali pa da jih ne gleda, ker jim niso všeč, kar predstavlja 18 odstotkov. Samo občasno gleda resničnostne šove 443 sodelujočih v anketi, da jim sploh niso všeč in da jih ne gledajo, pa je odgovorilo 430 sodelujočih. Zanimivo pa je, da 79 sodelujočih izbralo odgovor, da šove gledajo in da bi radi tudi nastopili v njih- To pa predstavlja tri odstotke sodelujočih v anketi.

V skoraj isto smer pa so šli tudi komentatorji pod delitvijo ankete na Facebooku. Večina jih je odgovorila, da ne gleda resničnostnih šovov, celo, da so to najslabše oddaje. Nekateri pa jih gledajo ravno zato, da se sprostijo po vseh novicah o politiki in koroni.

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.