06:52, pet, 3. Maj

Rezultati ankete: Velika večina sodelujočih v anketi podpira proteste





V tokratnem anketnem vprašanju smo bralce portala vprašali, ali podpirajo proteste pred parlamentom. Odgovorilo je kar 13.718 oseb.

Velika večina, kar 78 odstotkov sodelujočih ali 10.749 oseb, je odgovorila, da proteste pred parlamentom podpira.  22 odstotkov ali 2.969 sodelujočih pa je odgovorilo, da protestov ne podpira.

Za danes napovedan nov protest

Razlogi za podpiranje protestov so najverjetneje različni, prav tako tudi za nepodpiranje.  Opaziti je, da so protesti pred parlamentom ob različnih dnevih, pa tudi, da te proteste napovedujejo različne skupine ljudi. In medtem, ko v javnosti nekateri ugotavljajo, da gre za različne skupine protestnikov, različne organizatorje in tudi različne razloge, je prav za danes napovedan nov protest v Ljubljani. Tokrat napovedujejo protesti proti omejevanju epidemije, o čemer smo že poročali. Začetek protesta je napovedan ob 18. uri. Na njemu pa naj bi zahtevali predčasne volitve in da se ukrepi spremenijo v priporočila. Organizator tokratnega protesta je Zoran Stevanović, ki je napovedal, da naj bi pred parlament prišlo več kot sto tisoč ljudi. Ob tem je pozval državno in javno upravo ter podjetnike, da se pridružijo. Hkrati pa, da naj bodo udeleženci mirni in korektni do policistov.

Nova anketa na našem portalu:  Ali radi gledate resničnostne šove?

Ali radi gledate resničnostne šove?

  • Ne, to je izguba časa. (45%, 1.089 Votes)
  • Gledam samo občasno. (18%, 443 Votes)
  • Ne, sploh mi niso všeč. (18%, 430 Votes)
  • Da, redno jih gledam. (15%, 366 Votes)
  • Rad jih gledam, tudi sodeloval bi rad v njih. (3%, 79 Votes)

Glasovi: 2.407

Loading ... Loading ...

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.