23:10, pon, 20. Maj

Ribe se naj ta vikend odpravijo na razstavo, device naj skuhajo kaj zdravega. Kaj pa ostali?





Vikend je pred vrati. Čas je, da načrtujemo, kaj bomo počeli, kam bomo šli, s kom se bomo družili.

Pri tem pa lahko pomagajo tudi zvezde, ki pokažejo včasih tisto, kar je skrito in o čem le sanjamo. Pa poglejmo, kam nas napotujejo v soboto in nedeljo ter čemu se naj posvetimo.

Oven (21. marec – 19. april)
Vikend bo za Ovna odličen za športne aktivnosti. Poskusite se odpraviti na kratek izlet ali na tek na prostem. Družite se s prijatelji in uživajte v dinamičnem vikendu.

Bik (20. april – 20. maj)
Biki, razvajajte sebe ta vikend. Obiščite wellness center, uživajte v masaži ali si privoščite sproščujočo kopel.  Večer doma s knjigo ali filmom vam bo prav tako prijal.

Dvojčka (21. maj – 20. junij)
Za dvojčke je vikend kot nalašč za komunikacijo in druženje. Organizirajte srečanje s prijatelji ali se udeležite družabnega dogodka. Poudarek naj bo na smešnih zgodbah in zabavnih dejavnostih.

Rak (21. junij – 22. julij)
Raki, ta vikend se posvetite domu in družini. Organizirajte družinski piknik ali večerjo. Posvetite se tudi notranjemu urejanju doma. Ustvarite udobno in toplejše okolje.

Lev (23. julij – 22. avgust)
Vikend je idealen za ustvarjalne dejavnosti. Pridružite se umetniški delavnici ali začnite projekt, ki vas navdihuje. Druženje s prijatelji na kulturnem dogodku bo dodalo piko na i.

Devica (23. avgust – 22. september)
Devicam se priporoča organizacijo vikenda. Razmislite o ciljih in načrtih za prihodnje tedne. Sprehodite se v naravi ali pa se posvetite zdravemu kuhanju.

Tehtnica (23. september – 22. oktober)
Tehtnice, ta vikend se posvetite odnosom. Družite se s partnerjem ali prijatelji. Morda organizirajte sproščujočo večerjo ali izlet v naravo. Uživajte v skupnih trenutkih.

Škorpijon (23. oktober – 21. november)
Škorpijonom se priporoča, da raziskujejo nekaj novega. Obiščite muzej, galerijo ali se podajte na kraj, ki ga še niste raziskali. Druženje s prijatelji na kulturnih dogodkih bo prav tako zanimivo.

Strelec (22. november – 21. december)
Strelcem bo vikend odličen za šport in zabavo. Poskusite se v nečem adrenalinskem, kot je plezanje ali skakanje s padalom. S prijatelji boste doživeli nepozabno izkušnjo.

Kozorog (22. december – 19. januar)
Kozorogi, ta vikend se osredotočite na svojo kariero in cilje. Razmislite o možnostih za napredovanje. Hkrati pa ne pozabite na sprostitev in uživanje v kakovostnem času s partnerjem.

Vodnar (20. januar – 18. februar)
Vodnarjem se priporoča, da se povežejo s prijatelji. Organizirajte skupno aktivnost, kot je izlet ali piknik. Sodelovanje v skupinski dejavnosti bo okrepilo vaše socialne vezi.

Ribi (19. februar – 20. marec)
Ribe, ta vikend se posvetite svoji ustvarjalnosti. Slikajte, pišite ali se posvetite glasbi. Sprostitev v umetniškem izražanju vam bo prinesla mir. Razmislite o obisku umetniške razstave ali sodelujte v skupinski ustvarjalni delavnici.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.