05:17, sob, 27. Apr

Robert Golob nezadovoljen z delovanjem mariborskega župana, to pričakuje od lokalnega odbora





Po seji izvršnega odbora stranke Gibanje Svoboda je predsednik stranke Robert Golob, sporočil ključne informacije sestanka. Vsebina se je nanašala tudi na Mestni občini Ljubljana in Maribor, navaja portal 24ur.com.

Konkretneje je naslovil glasovanje ljubljanskih mestnih svetnikov glede nagrade direktorici ZD Ljubljana, katerim je stranka izrekla opomin. Kot je pojasnil, svetniki niso glasovali v skladu z vrednotami Gibanja Svoboda.

Delovanje občinskih oblasti ne ustreza vrednotam stranke

Še bolj zanimivo pa je stališče predsednika vlade in predsednice stranke Gibanja Svoboda, do delovanja lokalne oblasti v Mariboru. Kot navaja portal 24ur.com, je Golob dejal, da delovanje občinskih oblasti, torej župana Arsenoviča in njegove ekipe, ne ustreza vrednotam stranke. “Zato od lokalnega odbora pričakujemo, da se najkasneje v torek jasno opredeli glede nadaljnjega sodelovanja in kako bo sodelovalo z obstoječimi občinskimi oblastmi. Lokalni odbor bo o tem samostojno obvestil javnost,” je povedal.

Stališče stranke je jasno 

Dodal je tudi, da je stališče stranke Gibanje Svoboda jasno, navaja spletni portal 24ur.com: “Sedanje delovanje mestnih oblasti v Mariboru ni v skladu niti s predvolilnimi obljubami, še manj pa z našimi vrednotami.”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.