18:27, pon, 29. Apr

Rop s fizičnim nasiljem





Neznani storilec je 26. 6. 2014, ob 6. uri, pred vhodom v stanovanjski objekt na Jurančičevi ulici 1 v Mariboru, pristopil do 32-letne oškodovanke, med tem ko je zapuščala stavbo. Oškodovanko je z rokama večkrat udaril in jo potisnil nazaj na hodnik. Tam jo je še večkrat udaril po glavi, nato pa ji iz rok iztrgal torbico, v kateri je imela oškodovanka denarnico, ključe od avtomobila in mobilni telefon.

Slika je simbolična
Slika je simbolična

Po dejanju je neznani storilec za seboj z zunanje strani zaklenil vhodna vrata objekta, ter z originalnim ključem s kraja odpeljal osebni avtomobil znamke Fiat Punto, last oškodovanke.

Odpeljal se je do Zrkovc, kjer je v bližini naslova vozilo parkiral, zaklenil in naprej odšel neznano kam. Tam so policisti vozilo in vse predmete, razen denarja in ključev vozila, našli. Kljub pomoči službenih psov policije, roparja do sedaj niso uspeli najti.

Oškodovanka je ob ropu utrpela lahko telesno poškodbo, zaradi česar je bila z reševalnim vozilom odpeljana v UKC Maribor. Materialna škoda znaša okoli 12.000 evrov.

Neznani storilec je star med 40-50 leti, suhe postave, visok od 170-180 cm, svetlo rjavo-rdečih las, na glavi je imel kapo s ščitkom, po vsej verjetnosti zelene barve, imel je nakazane brke oz. bradico, oblečen v sivo zeleno majico, deloval je neurejeno.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.