20:32, tor, 7. Maj

Rop v Mariboru, storilca na begu





Včeraj zvečer je v Mariboru prišlo do ropa.

“Okrog 21.45 včeraj smo bili obveščeni o ropu na Partizanski ulici, do katerega je prišlo v stanovanju, kamor sta vstopila dva moška. Storilca sta od oškodovanke z uporabo sile zahtevala, da jima preda gotovino, ter ji zagrozila z ostrim predmetom. Odtujila sta nekaj denarja in mobilna telefona (po nestrokovni oceni sta jo oškodovala v višini 2.000 evrov), nato pa zbežala v smeri proti Kopitarjevi ulici,” so sporočili iz operativno-komunikacijskega centra Policijske uprave Maribor.

Opis storilcev:

Eden izmed storilcev je star med 20 in 25 let, visok okoli 175 cm, športne postave, krajših črnih las, na sprednjem delu trupa bi naj imel tetovažo neznanega motiva, oblečeno je imel črno bundo in temnejše hlače. Drugi neznani moški je bil star okoli 30 let, visok okoli 180 cm, suhe postave, oblečeno je imel modro bundo s kapuco, katero je imel potegnjeno čez glavo, črn pulover, katerega ovratnik je imel potegnjen čez spodnji del obraza.

Policisti prosijo vse, ki bi kar koli vedeli o omenjenih dveh osebah, da to sporočite najbližji policijski postaji ali na številko policije 113 ali na anonimno številko policije 080 1200.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.