07:15, čet, 2. Maj

S čim lahko za valentinovo prijetno presenetite posamezna astrološka znamenja





Čez nekaj dni bo valentinovo. Dan, ko tiste, ki jih imamo radi, lahko presenetimo s prav posebnim darilom, naklonjenostjo, izkazano pozornostjo ali doživetjem.

Če se še odločate, kaj bi svoji srčni izvoljenki ali srčnemu izvoljencu namenili, vam lahko pomagajo spodnji nasveti. Glede na splošne značilnosti posameznih astroloških znamenj, namreč lahko vidimo, čemu so bolj naklonjeni, kaj imajo rajše. Pa kar poglejmo, kaj so pokazale zvezde.

Oven:
Ovnom bi najbolj ugajalo strastno in energično doživetje, kot je športna aktivnost ali razburljiva pustolovščina. Rad bi prejeli  darilo, ki izraža pozornost do njihovih osebnih interesov.

Bik:
Biki so cenilci udobja in uživanja v dobri hrani. Romantična večerja v prijetnem okolju ali kakovosten pripomoček za kulinarične užitke bi jim polepšala valentinovo.

Dvojčka:
Dvojčki so radovedni in jim je všeč raznolikost. Lahko bi jih razveselil izlet v mesto ali darilo, ki spodbuja njihovo intelektualno radovednost, kot so knjige, pametna tehnologija ali tečaj.

Rak:
Rakom pomeni veliko čustvena povezanost, zato bi jih razveselila osebna in čustveno nabita darila, kot so ročno izdelane stvari, albumi s spomini ali dobro premišljeni simboli ljubezni.

Lev:
Levi se radi počutijo posebne, zato bi jim ugajalo glamurozno darilo ali doživetje. Na primer, romantično potovanje ali nakit bi očarala predstavnike tega znamenja. Lahko tudi kaj drugega svetlečega in elegantnega.

Devica:
Devicam bi najbolj ustrezalo praktično darilo, ki olajša vsakodnevno življenje. Organizator, tehnološki pripomoček ali kakovostna pisala bi bili dobrodošli. A ne pozabite, gre za praktična darila, ki morajo biti pospremljena tudi s čustvenimi, romantičnimi vsebinami.

Tehtnica:
Tehtnicam sta pomembni ravnotežje in estetika. Razveselilo bi jih romantično okolje, urejeno z okusom, ali pa darila, ki izražajo umetniški navdih, kot so umetniška dela ali modni dodatki.

Škorpijon:
Škorpijonom ugajajo globoki in intenzivni izrazi ljubezni. Erotična doživetja ali darila, ki izražajo skrivnostnost, kot so dragi kamni ali osebno gravirani predmeti, bi jih zadovoljila.

Strelec:
Strelci so navdušeni nad svobodo in avanturami. Razveselili bi se spontanega izleta ali darila, ki spodbuja njihovo ljubezen do pustolovščin, kot so športna oprema ali knjige o potovanjih.

Kozorog:
Kozorogi bi radi prejeli darilo, ki bi jim pomagalo pri doseganju ciljev ali ki izraža kakovost in trajnost, na primer kakovostna poslovna oprema ali ročna ura. A nikar ne pozabite na čustveno noto daril, npr. s kakim posvetilom o ljubezni.

Vodnar:
Vodnarje  bi razveselilo darilo, ki izraža kreativnost in tehnološki napredek, kot so futuristični pripomočki ali vstopnice za dogodke z novimi tehnologijami ali za kino ali kak koncert. A pazite, tudi pri tem morate dodati ljubezensko sporočilo.

Ribi:
Ribe bodo cenile romantično večerjo ob svečah, osebno pismo ali umetniško delo, ki izraža globoka čustva. To so zagotovo dobre izbire daril, ki bi se jih ribe iskreno razveselile.

Dejansko je tako, da če izberete darilo, ki je znotraj vaših finančnih zmožnostih, obenem pa izraža vašo pozornost do ljubljene osebe, to pa pospremite z izbranimi napisanimi ali povedanimi besedami, je lahko pravzaprav karkoli. Le da izraža to, kar vaju lahko tudi povezuje. Navsezadnje pa – že ustvarjalno izdelana voščilnica lahko postane izjemno darilo in večen spomin.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.