21:25, sob, 4. Maj

Schumacher ni več v komi





Nekdanji voznik formule ena Nemec Michael Schumacher je zapustil bolnišnico v Grenoblu, kjer je bil hospitaliziran od konca decembra, ko je med smučanjem nesrečno padel in z glavo udaril v skalo. Po besedah njegove predstavnice za odnose z javnostjo Schumacher ni več v komi, vendar ga zdaj čaka “dolgo obdobje rehabilitacije”.

getfoto2

Sabine Kehm, ki skrbi za obveščenost javnosti, se je v pisnem sporočilu zahvalila osebju bolnišnice, zdravnikom, ki so skoraj pol leta skrbeli za Schumacherja, ter reševalcem, ki so 29. decembra prvi prišli na pomoč na smučišče v Meribelu. “V imenu družine se jim zahvaljujem za odlično opravljeno delo,” je zapisala Kehmova in dodala, da se Schumacherjevi najbližji zahvaljujejo tudi vsem ljudem, ki so v tem obdobju obiskali Michaela oziromu mu zaželeli čim prejšnje okrevanje.

Zaenkrat je krajše tekstovno sporočilo vse, kar bo objavila družina sedemkratnega svetovnega prvaka v formuli ena. V njem je še zapisala, “da bo dolgo obdobje rehabilitacije potekalo v zasebnem okolju.”

Pred nesrečo je 45-letni Schumacher živel v majhni švicarski vasici Gland tik ob Ženevskem jezeru.

Vir:STA

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.