00:16, ned, 19. Maj

Se je Goran Dragić odločil, da ne bo več nadaljeval kariere?





Goran Dragić je v pogovoru za Sun Sentinel govoril o obračunu z Miamijem,  ob tem pa povedal, da še ne ve, kaj bo sledilo po končani sezoni. Pogodbe za naprej še nima podpisane.

Goran Dragić bo maja star 37 let. V intervjuju je med drugim dejal, da ve, da ni več mlad. To sezono je njegov klub Milwaukee. Ta sezona je pravzaprav njegova 15. na drugi strani oceana. Portal Sporklub poroča, da je v samem intervjuju dejal med drugim tudi to, da ne ve še, kaj bo sledilo. Izpostavil je, da je odvisno od tega, kar bo letos. Še vedno ima rad košarko, a pri tem ni potrdil, da bi imel že podpisano pogodbo s klubom ali da se pogodba pripravlja.

Še vedno velja za spoštovanega veterana, v prejšnjem klubu je bil tudi eden od treh kapetanov, zdaj pa ni na tako pomembnem mestu. A poudaril je, da je še vedno zraven, da ima rad košarko in da bi rad s klubom, v katerem je zdaj, šel do konca. Iz intervjuja se lahko razbere med vrsticami tudi to, da bo na njegovo odločitev vplivalo to, kako uspešni bodo v končnici tekmovanja.

Portal Sportklub napoveduje še poletna reprezentančna tekmovanja na svetovnem prvenstvu. Ali bo Goran sodeloval, se še ne ve, saj se še ni odločil.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.