15:25, čet, 28. Mar

Svečana seja ob občinskem prazniku





Minuli četrtek je je v okviru občinskega praznika Občine Selnica ob Dravi potekala svečana seja. Kakor je v navadi, so na tej seji podelili županova priznanja in občinske spominske plakete.

V polni novi dvorani kletnega prostora Občine Selnica ob Dravi je župan Jurij Lep predstavil najpomembnejše projekte lanskega leta ob tem pa opomnil na pomembnost kulturnega življenja v današnjih časih.

Občinske spominske plakete, ki so prejeli Čebelarsko društvo Selnica ob Dravi za 90 letno delovanje na področju čebelarstva, za aktivno dolgoletno udejstvovanje je v lovski družini spominsko plaketo prejel Maks Garmut ter Maruša Vršnik na področju kulturnega življenja v občini in širše. Priznanje za odlične dosežke na področju športa je prejel Alojz Špes.

DSC_0264

DSC_0271

DSC_0272

DSC_0280

Podelili so tudi županova priznanja, ki so šla v roke: Damjani Očko za zavzeto prenašanje kulturne zavesti na mlajše, Antonu Pečovniku za predano ohranjanje tradicije, Francu Pečniku za življenjsko delo na duhovnem področju, prejeli pa so županovo priznanje tudi “Uličarji” za ohranjanje medsebojnih odnosov v naselju.

DSC_0284

DSC_0297

DSC_0290

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.