22:11, ned, 28. Apr

Slavnostna seja Radlje ob Dravi





Včeraj so v Radljah ob Dravi obeležili slavnostno sejo. Tudi letos so ob tej priložnosti podelili občinska odličja.

Župan Občine Radlje ob Dravi Alan Bukovnik je tokrat podelil štiri občinske plakete, občinsko nagrado in Županovo priznanje.

Občinske plakete so prejeli: članice DRUŠTVA KMETIC DRAVSKA DOLINA, Krajevni odbor VUHRED – za aktivno vključevanje v vse prireditve; Srečko Knez za požrtvovalnost, skrb, realizacijo in pomoč pri naravni nesreči sokrajana; Alfonz Resnik za dolgoletno prizadevno delo v Krajevni skupnosti Remšnik ter Ivan Vajs za požrtvovalno, več kot 50 let trajajoče delo na področju gasilstva. Nagrado občine Radlje ob Dravi 2014 je prejel Alojz Erjavec – za dolgoletno delo na področju ljubiteljskega slikarstva in rokodelstva. Naziv častni občan Občine Radlje ob Dravi pa je tokrat prejel Ivan Pečovnik – za njegovo dolgoletno strokovno delo in družbeno angažiranost.

Posebno priznanje občine Radlje ob Dravi je župan podelil na osnovi pobud in lastne odločitve podjetju Stroj d.o.o. za dolgoletno uspešno poslovanje podjetja v občini Radlje ob Dravi in hkrati tudi zaposlovanje v domačem kraju, kar pomeni dostojno življenje številnih posameznikov in njihovih družin, ki jo je prevzel direktor podjekta Tomaž Kaiser.

radlje 3

Po končani slovestnosti je sledila zabava s Tinkaro Kovač in priljubljenim Gibonnijem.

radlje 5

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.