03:20, ned, 19. Maj

Slovenca ogoljufali in mu pobrali več denarja





28-letnik se je odločil preskusiti srečo v športnih stavah v Bosni in Hercegovini, pri tem pa naletel na goljufe, ki so ga prenesli naokrog za veliko vsoto denarja.

Novomeški policisti obravnavajo sum kaznivega dejanja goljufije, ki ima mednarodne razsežnosti, poročajo Slovenske novice. 28-letnik je namreč želel preskusiti srečo pri športnih stavah, zato se je odzval na oglas, ki ga je našel na spletu. Tam so občjubljali zagotovoljene dobitke. Zato je vplačal več sto evrov, nato pa dobil obvestilo, da je zadel 25 tisoč evrov.

In takrat se je zapletlo. Želel je dvigniti denar, a ga ni mogel. Namesto denarja je dobil izgovore o novih zahtevah banke, sprememnjenih pogojih poslovanja zaradio vojne v Ukrajini in druge, zaradi česar bi moral nakazati različnim osebam dodatne provizije. In to je potem tudi naredil. Tri mesece je nakazoval dodatni denar, ko mu ga je zmanjkalo, si ga je izposodil in vzel kredit. A do denarja, ki naj bi ga priigral pri športnih stavah, ni prišel. Znova in znova so mu osebe na drugi strani postavile nove pogoje in določale višje provizije.

Po treh mesecih je sam prekinil sodelovanje v tem in primer prijavil policiji. V vsem tem času pa naj bi moškim, ki so sprejemali športne stave, nakazal že večji znesek od obljubljenega dobitka. Policisti zdaj preiskujejo primer.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.