20:49, sob, 4. Maj

Slovenski Brainobrainovci uspešni v Dubaju





Trije slovenski otroci, ki se te dni mudijo v Dubaju na prvem mednarodnem Brainobrain tekmovanju na svetovni ravni, so osvojili dve zlati in eno Champion nagrado. Tekmovalo je približno 2000 otrok iz vsega sveta.

Lenart, Jošt in Marija po uspehu v Dubaju.
Lenart, Jošt in Marija po uspehu v Dubaju.

Otroci so se v Dubaju merili v hitrostnem računanju in drugih veščinah metode Brainobrain. Mlade Slovence sta na poti spremljali tudi mentorici Tea Grbič in Mateja Car Križanič. Trije člani ekipe slovenskih otrok, Lenart, Jošt in Marija, so pod mentorstvom Polone Guček Frankovič osvojili praktično vse, kar se je dalo osvojiti. Tako so se vpisali v zgodovino prvega mednarodnega tekmovanja International Brainobrainfest. Vsi trije oa so eni izmed prvih v Sloveniji, ki so trenutno na 6. od 10 stopenj programa Brainobrain.

Brainobrain fest
Brainobrain fest

Brainobrain Slovenija tudi v Mariboru
Brainobrain velja za enega najbolj uspešnih programov, ki že 13 let uspešno spreminja življenja otrok po vsem svetu. Metoda učenja pa je v Sloveniji prisotna že od leta 2014. Cilj tovrstne metode učenja je, da otrok povsem prebudi svojo genialnost in doseže višje življenjske cilje, z uporabo vseh svojih mentalnih sposobnosti. Brainobrain razvija intelekt in osebnost pri otrocih starih od 4 do 14 let, izboljšuje koncentracijo in lajša učenje. V Sloveniji je v trening s to metodo učenja vključenih že 300 otrok v vseh večjih mestih. Število otrok pa iz meseca v mesec raste.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.