12:40, pon, 29. Apr

Snaga išče novega direktorja





Mariborska Snaga išče novega direktorja – od danes je na Zavodu RS za zaposlovanje tako objavljen razpis za prosto delovno mesto direktorja družbe.

Informacijo so nam potrdili tudi v Snagini službi za odnose z javnostmi, kjer so še dejali, da več informacij ne morejo posredovati, saj je za iskanje novega direktorja v prostojnosti nadzornega sveta Snage, ki ga vodi Damjan Lah.

direktor družbe

Lah nam je pojasnil, da so se za javni razpis za novega direktorja odločili na zadnji seji ndzornega sveta (v začetku junija), saj je bil Cveto Žalik (dosedanji direktor Snage – op. p.) na to mesto imenovan za obdobje enega leta.

Lah: Z delom Žalika smo zadovoljni

Žalik je vodenje Snage prevzel oktobra 2015, z njegovim delom pa so bili po besedah Laha zadovoljni. Vprašanja o tem, ali se bo tudi sam prijavil na razpis, smo na Žalika že naslovili, odgoore čakamo.

Sicer pa, kot še izpostavlja Lah, v Snagi iščejo direktorja za mandatno obdobje štirih let in ki bo deloval v dobro družbe, te stremel k njenemu razvoju. Rok za prijavo na razpis poteče 13. julija.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.