10:23, pon, 8. Jul

Sodelujte pri participativnem proračunu občine Majšperk





“Uvedba participativnega proračuna v naši občini je novost, s katero vas želimo slišati in dobiti čim več vaših dobrih idej za dvig kakovosti življenja v naši občini,” župan občine Majšperk, Sašo Kodrič nagovori svoje občane.

V nadaljevanju zapiše: “Ponujamo možnost, da neposredno sodelujete, predlagate in na glasovanju odločite, katere investicije in projekte v okviru razpisanih vrednosti bi želeli videti v proračunu v naslednjih dveh letih. Poskrbeli bomo za realizacijo le-teh na predlaganih območjih. Izkoristite priložnost in dodajte svoj prispevek k razvoju naše skupnosti. Vabim vas k sodelovanju.”

Sodelujete lahko tako, da podate predlog projekta na pripravljenem obrazcu ali preko spletne aplikacije (na spletni strani Občine Majšperk v zavihku »PARTICIPATIVNI PRORAČUN«). Predloge projektov lahko podate samo posamezniki, ne pa tudi organizacije ali podjetja. Oddaja predlogov projektov bo potekala med 21. 8.
in 15. 9. 2023 na naslednje načine: s predpisanim obrazcem preko spletne aplikacije »Your priorities«, po elektronski pošti obcina.majsperk@majsperk.si, po pošti na naslov Občina Majšperk, Majšperk 39, 2322 Majšperk, ali osebno v sprejemni pisarni Občine Majšperk, Majšperk 39, 2322 Majšperk.

Več TUKAJ.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.