07:08, tor, 7. Maj

Spadate med ženske, ki jih osvajalci src hitro ujamejo? Razlog za to lahko tiči v tem …





Vsakemu človeku godi, če mu drugi namenjajo prijazne in lepe besede. Tako velja tudi za ženske, ki so same in iščejo bodočega ljubezenskega oziroma življenjskega partnerja. Kar nekaj moških zna očitno pritisniti na pravi gumb, da takšno žensko tudi osvoji, čeprav se z njo ne bi vezal za stalno. In obstajajo ženske, ki se v velike osvajalce src hitro zaljubijo. Zakaj je tako?

Odgovor se lahko skriva prav v astrologiji. Ta namreč lahko precej dobro določi značaj osebe in kaj ta želi v življenju doseči, kakšno razmerje imeti in s kakšnim človekom biti. Na drugi strani pa so osebe, ki znajo igrati na prave strune, da se prve osebe vanje zaljubijo. Ženske, rojene v določenih astroloških znamenjih so še posebej nagnjene k temu, da prej pogledajo za velikimi osvajalci, za privlačnimi in malce skrivnostnimi moškimi. Pri portalu Index so našteli nekaj astroloških znamenj, v katere spadajo ženske, ki se lahko ujamejo v mrežo takih moških. Gre za znamenja oven, dvojčka, lev, tehtnica in ribi. Poglejmo, zakaj je tako.

Oven
Ženske, ki so rojene v tem znamenju, rade osvajajo in flirtajo, saj imajo rade malce potrditve, da zmorejo dobiti moškega. In če pred njimi stoji skrivnostem, privlačen moški, se jim lahko zbudi želja po osvajanju. Pri tem pa se lahko zgodi ravno obratno. Namesto, da bi one osvojile moškega, bo ta s svojo pojavo in skrivnostnostjo osvojil njih.

Dvojčka
Ženske, ki so rojene v znamenju dvojčkov, so zelo radovedne. Všeč so jim moški, ki so zgovorni in se spoznajo na več stvari. Rade so v njihovi bližini, rade bi se družile, kaj kmalu pa se lahko ujamejo v moške zanke. Moški, ki znajo z besedami, so tako v tem primeru zelo uspešni lovci ženskih src.

Lev
Ženske, ki so rojene v znamenju leva, želijo dobiti pozornost. Poleg sebe želijo imeti moškega, ki je samozavesten in pol karizme. In čeprav veljajo za kraljice, vsaj zaradi astrološkega znaka leva, se lahko zgodi, da se znajdejo v podrednem položaju pri velikem osvajalcu, ki jih je osvojil, ne da bi one slutile.

Tehtnica
Čeprav ženske, ki so rojene v tem znamenju, rade pretehtajo vse in vsakogar, sploh p svoje odločitve, so tudi čustvene, romantične. Rade imajo lepe stvari, lepe ljudi, iščejo ljubezen in harmonijo. In zaradi vsega tega se lahko znajdejo z moškim, ki je privlačen, ne pa nujno tudi čustveno vezan na žensko, s katero je v tistem hipu.

Ribi
Ženske, ki so rojene v znamenju rib, so lahko zelo sanjave. Ustvarjajo si svoj domišljijski svet, ki pa velikokrat ni ravno tak, kot je resničen. Tako da če bodo spoznale privlačnega moškega, ki jih bo ovil okrog malega prsta, bodo še nekaj časa mislile, da so dobile sanjskega moškega iz pravljice.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.