05:51, sob, 18. Maj

Špelić ostaja rokometaš mariborskega Branika





Iz slovenskega rokometnega prvoligaša Maribora Branika so sporočili, da so podaljšali pogodbo s Hrvatom Nikolo Špelićem, ki trenutno okreva po poškodbi ramena. Triindvajsetletnik je s Štajerci podpisal še za prihodnjo sezono.

199257_464574756916251_1281617393_a

Hrvat se je po tem, ko je za mariborski Branik v sezonah 2011/12 in 2012/13 skupno dosegel kar 415 zadetkov, odločil za operacijo desnega ramena. Operativni poseg je bil potreben zaradi težav, ki so ga pestile že med lansko naporno sezono, poletje 2013 pa je izkoristil za rehabilitacijo. Tako se je moštvu pridružil že na pripravah in ravno, ko je že kazalo, da se vrača v staro strelsko formo, je sledil izpah istega ramena. Po prvih pregledih je kazalo, da se bo Špelić hitro vrnil na parket, a je po enomesečnem premoru na prvem treningu sledil še drugi izpah, zaradi katerega je moral še enkrat na operacijo. Tako je zdaj pred njim zaključni del rehabilitacije.

“Zelo sem vesel, da ostajam v Mariboru še eno sezono. Interes tako vodstva kluba kot mene je bil, da podaljšamo sodelovanje. Ko smo dorekli vse stvari, je sledil podpis nove pogodbe. Lahko rečem, da bom povsem pripravljen za igro prihodnjo sezono. Počasi končujem terapije, začel pa sem delati tudi nekaj lahkih vaj z žogo. Drugače pa še vedno veliko delam na fizični pripravi. Počutim se dobro, nekaj dni nazaj sem imel pregled pri zdravniku, ki je ocenil, da je stanje ramena odlično in da vse poteka tako, kot mora. Zdaj potrebujem še nekaj časa, da se privadim na ritem treningov in gremo novim uspehom naproti,” je dejal Zagrebčan v vrstah mariborskega Branika.

Vir: STA

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.