15:56, ned, 28. Apr

Spopad s pestmi: Potnik voznika avtobusa provociral, ta se je odzval nasilno





Na družbenih omrežjih kroži posnetek nasilja, ki se je zgodil na avtobusu ljubljanskega mestnega prometa.

Slovenske novice poročajo o primeru nasilja, ki se je zgodil na avtobusu. Iz Ljubljanskega potniškega prometa (LPP) so jim odgovorili, da so bili z incidentom seznanjeni in da ima voznik poškodovane ustnice.  Na posnetku se vidi, da je potnik voznika provociral, na to pa se voznik avtobusa odzval prav nič mirno. Potniku je hotel preprečiti vstop na avtobus, a ga je potnik udaril s pestjo.

Pri LPP so Slovenskim  novicam razložili, da je voznik potniku povedal, da je treba plačati voznino in zahteval, da zapusti avtobus. Potnika naj bi voznik poznal že od prej, večkrat naj bi delal težave, so še sporočili.  Zapisali so še , da se je voznik neprimerno odzval na provokacije, da je vstal in ga potisnil iz avtobusa, pri tem pa je potnik voznika udaril in ga poškodoval.

Zapisali so še, da ja je voznik zaposlen pri njih 12 let in da do zdaj niso zabeležili kršitev delovnih obveznosti. Da pa so zdaj opravili razgovor z njim in ga opozorili na nedopustno vedenje. Dobil je tudi opomin ter navodilo, da naj v podobnih primerih pokliče dežurnega prometnika, ne pa samovoljno ukrepati.

Druge novice

Comment

  • Borut K

    10 decembra, 2021

    …ne pa samovoljno ukrepati? Pa vi mediji ste res katastrofa. Super je naredil… kaj pa ga je provociral! Pa kje mi živimo, v demokraciji že dolgo ne. Isti primer bi bil, če najdem v svoji hiši roparja. Nič mu ne smem narediti, ker me lahko gre tožit. Čisto iskreno… Če bi ga dobil v svoji hiši, še posebej, če bi imel pri sebi kakšno orožje (jaz ga tudi imam), sprva dobi metek v glavo! Pa me boli k… kaj mi kdo reče! Pa to ni normalno kakšni pussy smo postali! Poglejte si generacije rojene v sredini 20.stoletja ali pa še prej in poglejte si današnjo mladino. Današnja mladina hodi v roza majčkah, nonstop slikajo selfie, če se ga dotakneš te gre tožit..

    p.s. Sem travmatolog in vam lahko iz prve roke povem primer… otrok rojen v 20.stoletju, če je padel iz drevesa, se je vstal, si počistil hlače ter se igral naprej… Otroci rojeni v teh časih, če padejo iz drevesa imajo nekaj zlomljeno. So totalno nesposobna bitja, ki brez nas starejših nebi obstala na tem planetu! Žal, tako pač je…

    Aja pa še to… NE SE CEPIT! lp

    Replay

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.