23:04, pet, 26. Apr

Športnik leta Občine Vuzenica je Matevž Vidovšek





Včeraj so v Vuzenici izbrali svojega športnika leta, naziv je za leto 2016 dobil mlad nogometni vratar Matevž Vidovšek. Poleg naziva so že tradicionalno podelili prehodni pokal Vuzenice, ki je v roke odšel ženskemu odbojkarskemu klubu Vuzenica.

Športnik_leta_Vuzenica_2016-17

Letos so se za naziv “Športnik leta Občine Vuzenica 2016” potegovali trije nominiranci, in sicer Dejan Pušnik – trener ženske odbojkarske ekipe, Ines Hribernik – mlada judoistka in letošnji prejemnik naziva Matevž Vidovšek – mlad nadobudni nogometni vratar, ki pa sicer trenutno živi v Italiji. Zato je nagrado zanj prevzel njegov brat, ki je dejal, da so v družini na Matevža zelo ponosni in mu stojijo ob strani, saj vidijo koliko truda in odrekanja je potrebnega, če se resno ukvarjaš s športom.

Športnik_leta_Vuzenica_2016-20

Kot vsako leto so ob izboru najboljšega športnika leta, podelili tudi prehodni kristalni pokal, ki je tokrat pristal v rokah članic ženskega odbojkarskega kluba Vuzenica. Dekleta pravijo, da jim dobljeni pokal veliko pomeni, saj se tudi one zelo trudijo ter dosegajo veliko uspehov, zanj pa so že našle posebno mesto v telovadnici, kjer trenirajo. Podelitev so z glasbo, plesom in komedijo popestrili številni nastopajoči.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.