00:54, čet, 2. Maj

Spregovorila mama pogrešane deklice, to je povedala. Znano tudi, kaj naj bi pred izginotjem googlala





Ivana Ilić, mati pogrešane deklice, je prvič po izginotju Danke spregovorila in se odzvala na komentarje, da je na posnetek, ki je nastal na Dunaju in na katerem naj bi bila deklica, gledala zviška. Dejala je, da jo zelo prizadenejo medijska ugibanja, da stoji za vsem, poroča Blic.si.

Ivana pravi, da se z možem vsak dan borita za to, da bi se njun otrok čim prej vrnil domov.

“Držimo se, kolikor lahko, samo, da se Danka čim prej najde. Čakamo, da se vse to konča, upamo na najboljše, potem pa se bova z možem javno oglasila in odgovorila tudi na vse žalitve, zmerjanja, nebuloze. Zato se ne oglašamo. Prizadenejo me vsa ta ugibanja, ki valijo krivdo na mene in na mojega moža ,” je dejala Ivana.

“Telefon je bil poslan na strokovni pregled, samo to lahko povem. Samo da se Danka vrne živa in zdrava, potem pa bomo govorili o vsem,” pravi Ivana.

Na vprašanje, ali si je ogledala posnetek z Dunaja, na katerem naj bi bil njen otrok, Ivana pravi, da si ga je, navaja Blic. “Ogledala sem si posnetek, a zaradi poteka preiskave ne smem komentirati. Vsa čast policiji, ljudje ne spijo, iščejo dan in noč. Upam, da bova svojega otroka čim prej objela,”  pravi mati pogrešane Danke. Na vprašanje, ali upa, da je njen otrok dobro, Ivana pravi: “O drugi možnosti sploh ne želim razmišljati.”

“Po forenzičnem pregledu telefona matere pogrešane Danke Ilić so ugotovili, da je neposredno pred izginotjem otroka googlala mejni prehod med Srbijo in Romunijo,” pa navaja Informer. 

Mama pa naj bi po njihovem navajanju preverjala tudi, kakšne so kazenske odgovornosti za določena kazniva dejanja.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.