18:21, sob, 18. Maj

Srbija: Pridržali so tudi očeta morilca iz Mladenovca. Pri njemu so našli veliko orožja





Srbska policija je prijela tudi očeta 20-letnika, ki je minuli  teden blizu Mladenovca  ubil osem ljudi, 12 pa jih je ranil.

Srbski mediji poročajo, da so ga pridržali za 48 ur.  Sicer pa so po poročanju portala 24ur.com tako očeta kot tudi mamo, brata in snaho 20-letnika policisti spravili na zaslišanje, v hiši pa opravili hišno preiskavo. Našli naj bi veliko strelnega orožja, doma izdelane bombe, zračno puško, pištolo … Očeta so pridržali zaradi nedovoljenje proizvodnje in prometa z orožjem ali eksplozivom.

20-letnik je sicer priznal zločin, ki naj bi ga naredil prav z očetovim orožjem. Odredili so mu 30-dnevni pripor zaradi nevarnosti pobega ter da ne bi vplival na priče, ponovil kaznivo dejanje oziroma vznemirjal javnosti. Portal še poroča, da je osumljen tako kaznivih dejanj umora kot tudi nedovoljene proizvodnje, posedovanja, nošenja in trgovanja z orožjem in razstrelivi, prav tako tudi  ugrabitve. On je namreč taksista prisilil, da ga odpelje v drugo občino. Srbski pravniki ocenjujejo, da mu grozi dosmrtni zapor.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.