05:01, sob, 27. Apr

SRCE PARAJOČE: Obupani oče je nemočno gledal, ko so iz ruševin več ur reševali 5-letno hčerko …





Število žrtev močnega potresa, ki je stresel Turčijo in Sirijo, se iz ure v uro povečuje, po zadnjih podatkih jih je že več kot 5.000, ranjenih je več kot 16.000.

Reševalci si prizadevajo rešiti morebitne preživele, pri čemer jih ovira močan dež. Tla se še tresejo, popotresni sunki se še nadaljujejo, zaradi česar so številni prestrašeni prebivalci noč preživeli na prostem.

Javnost pa je sicer ganila zgodba 5-letne deklice iz Turčije. Skupaj s starši in bratom je živela v šestnadstropno stavbi, ko je prišlo do hudega potresa. Ostalim članom družine se je uspelo rešiti, deklica pa je ostala ujeta pod ruševinami. Deklica je pod ruševinami na pomoč čakala kar 7 ur, navajajo nekateri mediji.

Srce parajoče snidenje 

Reševalci so poskrbeli, da je ostala mirna, nato pa so jo končno rešili. Obupani oče je stal pred stavbo in čakal, da jo bo zagledal. Na koncu pa je videl moškega, ki jo je rešil in nasmejan v naročju prinesel do očeta. Oče jo je objel in se zjokal, deklico pa so dali na nosila in odpeljali, ves čas se ga je močno držala za roko ter od strahu jokala. Ganljiv posnetek snidenja na ogled spodaj.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.