20:51, pon, 27. Maj

Srečko Đurov tudi uradno direktor mestne uprave

Vršilec dolžnosti direktorja mestne uprave Srečko Đurov je z včerajšnjim dnem tudi uradno direktor mestne uprave.

Na razpis za mesto direktorja mestne uprave so se sicer prijavili tri kandidati. Vse prijave so bile pregledane, imenovana je bila komisija, ki je s kandidati opravila razgovore. Podpisal je pogodbo o zaposlitvi za obdobje petih let.

Spomnimo …

Srečko Đurov je položaj prevzel marca 2022, po odstopu Nataše Rodošek.

Od leta 2021 zaposlen na Mestni občini Maribor

Srečko Đurov je po zaključeni gimnaziji v Murski Soboti in po dokončanem študiju prava na mariborski Pravni Fakulteti v letu 2004 svoje strokovno znanje nadgradil kot slušatelj Londonske šole za odnose z javnostmi. Med leti 2006 in 2008 je obiskoval Šolo za častnike, jo leta 2008 uspešno zaključil in v letu 2009 kot slušatelj na National Union of Journalist & PR Education Worlwide – London school of public Relations pridobil še dodatna znanja iz področja korporativnega komuniciranja in odnosov z javnostmi.

Poklicno pot je pričel kot direktor Zavoda PIP, leta 2009 odšel na Pošto Slovenije, kjer je opravljal delo svetovalca za korporativno varnost in kasneje svetovalca poslovodstva. Leta 2012 se je za obdobje dveh let vrnil na Zavod PIP kot projektni vodja, od tam pa v letu 2014 odšel na Mestno občino Murska Sobota, kjer je do nastopa funkcije načelnika Upravne enote Maribor, opravljal delo direktorja občinske uprave.

Od leta 2021 je zaposlen na Mestni občini Maribor, kjer je sprva kot mestni menedžer skrbel za povezovanje mestne uprave s kabinetom župana na področju koordiniranja in izvajanja projektov, sedaj pa svojo poklicno in strokovno pot nadaljuje kot direktor Mestne uprave.

Skozi delo in sodelovanje s strokovnimi službami izkazuje predhodne delovne izkušnje, natančnost, odgovornost in izjemno komunikacijo. Predstavlja ključen člen med županom in mestno upravo in deluje povezovalno na vseh nivojih. Ob izjemnem analitičnem razmišljanju ohranja občutek za prioritete, pomen timskega dela in jasno vizijo prihodnosti. V prostem času preživi vsak trenutek s svojo družino in najde ravnovesje v stvareh, ki spodbujajo rast in razvoj posameznika. / vir: MOM /

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.