08:56, pet, 29. Mar

StellarBeat festival že prvi dan gostil 12 umetnikov





StellarBeat Music Festival se je po uspešni prvi misiji ponovno vrnil tja kjer se je vse začelo. Jezero Rogoza je prvi dan gostilo 12 umetnikov iz 5 držav, med njimi legendarnega Davida Moralesa.

Festival je privabil številne ljubitelje techna, kljub nič kaj poletnemu vremenu so obiskovalci napolnili glasbeno areno. Jezero Rogoza se je včeraj spremenilo v areno glasbenega popotovanja. Že drugo leto zapored, letos z dnevom več, se je tako pričel glasbeni festival, ki tudi letos ponuja kvalitetno elektronsko glasbo z izjemnimi vizualnimi učinki.

STELLAR DAY 1 (28 of 104)

Na največji elektronski oder v Sloveniji, je pred več tisoč glavo množico stopil legenda elektronske glasbe, z grammijem nagrajeni David Morales. V Stellar Areni je nastopila še ena starosta elektronske glasbe, katerega kariera se je pričela prav Sloveniji, Italijan Paolo Barbato. Več tisoč glava množica iz Slovenije in tujine je poskrbela, da je bilo začutiti festivalsko vzdušje od začetka do konca.

Festival otovoril tudi novi oder, Undetected Stage, ki je gostil zvezde techno scene iz Slovenije, Hrvaške in Rusije. Organizatorji so tako poskrbeli tudi za ljubitelje hitrejših in temnejših zvokov. Posebnost lineupa so predstavljale tudi tri izjemno močne ženske predstavnice techno scene.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.