04:53, sre, 15. Maj

Številne sveče v spomin na 14-letnika iz Starš: Odzval se je oče





“Srce joče od bolečine, moj sin Miha, da bi bil jaz namesto tebe… Počivaj tam za mavrico… Se srečamo,” to so boleče besede, ki jih je na družbenih omrežjih zapisal oče pokojnega 14-letnika. Miha se je smrtno ponesrečil v nesreči, ki se je zgodila v Staršah.

Oče Boštjan Munda, ki je sicer v občini Starše zelo znan in spoštovan, med drugim deluje kot član občinskega sveta je za bakos.si dejal: “Preveč boli. Miha je bil zlati otrok, ki je žal naredil usodno napako.” Priznal je, da ga motijo komentarji posameznikov na družbenih omrežjih, ki očitajo staršema.

Portal Bakos poroča tudi, da jim je oče poslal komentar uporabnice Facebook profila “Moška reševalka”, kjer je zapisano (objavili so v celoti): “Po komentarjih sodeč ste vi vsi bili perfektni in po protokolu vzorni otroci Dokler mati ni rekla se niste niti premaknili in ni besede kaj šele dejanja ki bi zatajili staršem ane? Otroku, če ne kupiš motorja, če si ga zeli si ga bo pa tako ali tako sposodil. “Neumnosti” sodijo v mladost, takšne ali drugačne. Vsako generacijo pa žal nekdo ne preživi te mladostniške norije! Ne bodite prepričani, da vam nikoli ne bo policija potrkala na vrata medtem, ko boste sigurni da vas otrok v postelji spi!! Lepo potuj med angeli srček “

Iskreno sožalje vsem žalujočim.

Druge novice

Comment

  • Irena Verhovnik

    29 aprila, 2024

    Iskreno sožalje svojcem.
    Miha pogrešali te bomo,vedno boš ostal v naših srcih🖤

    Replay

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.