03:34, sob, 4. Maj

Štirje poškodovani v prometni nesreči





Dne 30. 6. 2014. ob 6.55, se je izven naselja Selnica ob Dravi, zgodila prometna nesreča zaradi nepravilne strani vožnje. Pri tem je ena oseba utrpela hude telesne poškodbe, tri osebe pa so bile lažje telesno poškodovane. Materialna škoda na vozilih in objektih po nestrokovni oceni znaša okoli 13.500 evrov.

prometna nesreča

38-letna voznica je vozila osebni avtomobil po glavni cesti I. reda, iz smeri Selnice ob Dravi v smeri proti Mariboru. Izven naselja Selnica ob Dravi je med vožnjo po klancu navzdol zapeljala preko neprekinjene ločilne črte na nasprotno smerno vozišče. Zaradi tega je s prednjim levim čelnim delom vozila, na nasprotnem smernem vozišču, trčila v sprednji levi čelni del tovornega vozila, ki ga je v tem trenutku pravilno iz nasprotne smeri pripeljal 27-letni voznik. Slednji je zaviral in se umikal v desno, da bi trčenje preprečil, vendar mu to ni uspelo. Tovorno vozilo je po trčenju pričelo bočno dresti v levo preko nasprotnega smernega vozišča, kjer je sprednjim delom izven vozišča trčilo v travnato nabrežino in zasajeno trto. Takoj za tem je v desni bočni del tovornega vozila, s prednjim delom vozila trčil še 53-letni voznik osebnega avtomobila, ki je v tem trenutku pravilno pripeljal iz smeri Selnice ob Dravi, v smeri proti Mariboru in se pričel z vozilom ustavljati na desnem smernem vozišču.

Povzročiteljica prometne nesreče, 38-letna voznica, se je v prometni nesreči huje telesno poškodovala, ostala dva voznika in 49-letna sopotnica v vozilu 53-letnega voznika, pa so se v nesreči lažje telesno poškodovali. Reševalci so vse, razen 53-letnika, prepeljali v UKC Maribor, 53-letni pa je zdravniško pomoč iskal sam.

Policisti bodo povzročiteljici prometne nesreče izdali plačilni nalog.

Druge novice

Comment

  • tm

    1 julija, 2014

    Nič novega. Tam jih večina pelje preko črte.

    Replay

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.