17:15, pet, 3. Maj

Strelec naj se odpravi na izlet, dvojček naj organizira druženje. Kaj pa naj ostali delajo čez vikend?





Vikend je tako rekoč pred vrati. Poln je dogodkov, saj smo že skoraj sredi prazničnega decembra. Zvezde ob tem napovedujejo tudi, kam naj se obrnejo posamezni znaki, na kaj naj pazijo, čemu naj se posvetijo.

Seveda je odvisno od marsičesa, kaj, kako in kje se bo dogajalo. A zvezde nam velikokrat povedo, pokažejo ali vsaj namignejo, kam naj se obrnemo, da bodo zadeve stekle boljše. In zato je tu napoved za vikend.

Oven (21. marec – 19. april)
Vikend bo zate odličen čas za spontane akcije. Poišči zabaven dogodek ali se odpravi na izlet s prijatelji. Energija bo podpirala tvojo dinamično naravo, zato izkoristi vsak trenutek.

Bik (20. april – 20. maj)
Ta vikend razišči svojo ustvarjalno stran in ustvarjaj. Morda se lahko posvetiš umetnosti ali ročnim delom oziroma tistemu, kar ti je všeč. Čas je, da razvajaš svoje čute in uživaš v lepoti okoli sebe.

Dvojčka (21. maj – 20. junij)
Vikend je primeren za komunikacijo in povezovanje s prijatelji. Organiziraj druženje ali pa se odpravi na dogodek, kjer boš lahko srečal nove ljudi. Tvoja živahnost bo v ospredju, kjer lahko zasiješ.

Rak (21. junij – 22. julij)
Ta vikend se posveti družini in domu. Lahko ga tudi okrasiš, če še ni. Ustvari udobno okolje in organiziraj sproščujočo aktivnost s svojimi najbližjimi. Čas je, da se povežeš s tistimi, ki jih imaš rad.

Lev (23. julij – 22. avgust)
Izkoristi vikend za razvajanje sebe, zaslužiš si. Morda obišči kar wellness center ali preprosto uživaj v sproščujočem dnevu doma.  Saj veš, nov delovni teden človek lažje začne, če je spočit in osvežen.

Devica (23. avgust – 22. september)
Ta vikend nameni organizaciji in načrtovanju. Postavi si cilje za prihajajoči teden in uredi svoj delovni prostor, pospravi ga. Red in urejenost bosta pripomogla k večji produktivnosti.

Tehtnica (23. september – 22. oktober)
Ta vikend se osredotoči na svoje odnose. Naredi nekaj lepega za svojega partnerja ali prijatelje. Morda se odpravi na romantično večerjo ali organiziraj družabno srečanje doma. Ljubezen bo v zraku.

Škorpijon (23. oktober – 21. november)
Razišči svoje notranje globine ta vikend. Posveti se meditaciji ali zanimivemu branju. Morda najdeš nove načine za osebno rast in razvoj.

Strelec (22. november – 21. december)
Za tebe bo vikend v znamenju raziskovanja. Odpravi se na spontano potovanje ali odkrij kakšen nov kraj v svoji bližini, saj ni treba daleč od doma, da vidiš nove stvari. Sprosti svojo pustolovsko plat.

Kozorog (22. december – 19. januar)
Posveti se svojim ciljem in načrtom za prihodnje leto, nikakor ni prehitro. Morda je čas za postavljanje novih letnih resolucij. Premisli o tem, kaj si želiš doseči in kako lahko korakaš v tej smeri.

Vodnar (20. januar – 18. februar)
Vikend je primeren za druženje s prijatelji in uživanje v skupnih aktivnostih. Organiziraj srečanje ali pa se pridruži zabavi. S socialnim nabojem boš nabral veliko pozitivne energije.

Ribi (19. februar – 20. marec)
Posveti se svoji ustvarjalnosti ta vikend. Morda se lahko posvetiš umetniškim projektom, ki so spravljeni v kakem predalu, ali se preprosto prepustiš domišljiji. Ustvarjalnost te bo napolnila z optimizmom.

Upamo, da bodo zvezde prinesle vsem veliko radosti in zadovoljstva v tem vikendu.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.