01:34, sre, 8. Maj

Streljanje v Hrastju





Kriminalisti in policisti Policijske uprave Maribor preiskujejo uradno pregonljivo kaznivo dejanje, ki je bilo storjeno 24. 11. 2014, okoli 23.10 v Hrastju. Neuradno naj bi neznanec ali več le-teh streljal/-o v avto Danijela Robnika.
Do sedaj neznani storilec naj bi takrat s strelnim orožjem poškodoval vozilo 40-letnega domačina. V dogodku nihče ni bil telesno poškodovan. Intenzivna kriminalistična preiskava še teče.

hrastje 2
FOTO: Mia Media

DOPOLNJENO 25.11. OB 14.33
Neuradno naj bi se incident zgodil, ko se je Robnik (znan kot lastnik podjetja Taxi Plus) vračal domov. Kot poročajo v Večeru, naj bi ga nekdo skušal ubiti, med tem ko se je vozil belem terencu. V časniku še navajajo, da naj bi Robnik slišal cel rafal strelov, usmerjenim proti njemu oz. njegovemu avtu, na kar naj bi pritisnil na plin, oddrvel proti hiši in dogodek prijavil policiji.

hrastje 4
FOTO: Mia Media

Policisti in kriminalisti so opravljali preiskavo dolgo v noč. V križišču, kjer je prišlo do streljanja, naj bi našli tri tulce nabojev pištole. Neuradno pa v Večeru še pišejo, da naj bi kriminalisti opazili luknje od streljanja tudi na armaturni plošči vozila.

hrastje 3
FOTO: Mia Media

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.