09:10, sob, 20. Apr

Šuler ne bo igral proti Triglavu





Nogometaši NK Maribora so pred tekmo s Triglavom optimistični, čeprav med igralci ne bo Marka Šulerja, zaradi poškodbe gležnja.

Marko Šuler, NK Maribor, NK Maribor - ND Gorica 5:0 (2:0). Foto: M. Pigac
Marko Šuler, NK Maribor, NK Maribor – ND Gorica 5:0 (2:0). Foto: M. Pigac

Aleks Pihler je na današnji izjavi za medije v Ljudskem vrtu povedal, da se po tekmi s Celjem pozna odsotnost tekmovalnega ritma, a to “kompenzirajo” z intenzivnejšimi treningi. Na novi poziciji zdaj Pihler nadomešča Martina Milca. Dejal je, da se na svoji poziciji počuti dobro in, da od soigralca “Milca ni potreboval dodatnih navodil”. Danes pa je tudi zadnji dan prestopnega roka in po besedah trenerja Darka Milaniča v ekipi ne bo sprememb.

Milanič pa je ob tem še pojasnil, da v NK Maribor igrajo v gosteh bolje kot na domačih tekmah, tudi kar se tiče doseženih golov, kar je posledica, da se ekipe v Ljudskem vrtu “tradicionalno” zaprejo, med tem, ko se na domačih igriščih in pred domačo publiko želijo pokazati in tako nadigrajo Maribor, na domačem igrišču pa ne igrajo tako kot v Ljudskem vrtu.

“Zdaj smo imeli tekmo v največjem mrazu, v nedeljo pa najbrž popoldne v največji vročini. A se ne oziramo na te okoliščine, oddelati je treba tekmo na najboljši način. Triglav ima zanimivo, mlado ekipo, pričakovati je, da bodo zelo agresivni. Zato se moramo dobro pripraviti na vse, imamo dovolj časa za trening v tem tednu, da izpilimo določene variante. Da zmagamo in gremo z dobro popotnico na krajši premor,” še pravijo v NK Maribor.

Tekma med Mariborom in Triglavom bo v nedeljo, 2. septembra ob 16.00, v Kranju.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.