20:25, pet, 19. Apr

Ta konec tedna dobrodelni 24-urni vspon na Martnico





Ta vikend bo v organizaciji Osnovne šole Janka Glazerja Ruše, Martnice Pohorje, društva LIRA in Športne zveze Ruše, organiziran že 7. dobrodelno športno rekreativni vzpon na Martnico. Udeleženci se bodo peš ali s kolesom, vzpenjali na Martnico od petka, 1. junija do sobote, 2. junija.

martnica17. dobrodelni 24 – urni vspon na Marnico, ki bo ta vikend, se prične v petek, 1. junija ob 16. uri, zaključi pa 24 ur kasneje, torej v soboto, 2. junija  ob 16.00. Prireditev bo stratala, v centru Ruš (parkirišče pred Kmetijsko zadrugo Ruše), cilj pa na Martnci. Naloga vsakega udeleženca je, da po svojih zmožnostih v 24 urah s kolesom ali peš, čim večkrat premaga razdaljo od starta do cilja. Dolžina poti po regionalni poti za kolesarje je 6 km, po pešpoti pa 3 km.  Dobrodelni prispevek vsakega posameznika bo 8 evrov. Poleg tega bodo na prireditvi zbirali donatorska sredstva. Zbrani denar bodo namenili socialno ogroženim otrokom šole in vrtca Ruše. Vsak udeleženec prejme spominsko brisačo, malico in osvežilne napitke. Najuspešnejše čakajo priznanja in nagrade.

Lani se je dobrodelne prireditve udeležilo 440 kolesarjev in pohodnikov, zato tudi letos pričakujejo veliko število udeležencev.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.