14:37, čet, 28. Mar

Tadej Sok podaljšal pogodbo v RK Maribor Branik





Vodstvo RK Maribor Branik se je še pred vstopom v novo leto dogovorilo za pomembno podaljšanje pogodbe. Tudi v prihodnji sezoni bo vijoličasti dres nosil kapetan Tadej Sok.

Kapetan RK Maribor Branik Tadej Sok. FOTO: Anamarija Valentina Dajnko

S podpisom nove pogodbe se nadaljuje uspešna zgodba kapetana v vijoličastem dresu. Ta se je pričela pisati v sezoni 2012/2013, kar pomeni, da bo naslednja sezona v Mariboru zanj jubilejna deseta. 32-letnik je bil v vseh letih igranja za Maribor pravi vzor vsem v slačilnici, ob vseh izkušnjah in kvalitetah pa je Sok še vedno med nosilci igre, so zapisali pri RK Maribor Branik. Tudi v tej sezoni kaže odlične predstave, na 10 tekmah Lige NLB je dosegel 68 golov, na večni lestvici klubskih strelcev pa je z 874 goli na drugem mestu.

Sok je klubu obljubil dodatno leto zvestobe, ob podpisu pogodbe pa ni skrival zadovoljstva, da ostaja v klubu, kjer se počuti kot doma: »Izredno sem vesel, da smo z vodstvom kluba dosegli dogovor za podaljšanje pogodbe za dodatno leto. Glede na to, da bo to moja deseta sezona in da se tu počutim kot doma, smo brez težav našli skupni jezik. Prvi cilj je vsekakor uspešno začeti drugi del tekoče sezone in izpolniti cilje, ki smo si jih zadali. V prihodnji sezoni pa si predvsem želim, da se klub vrne na mesta, kjer je v preteklosti že bil in na mesta, ki si jih po mojem mnenju tudi zasluži. Se pa že zdaj zelo veselim nadaljevanja te sezone in tudi začetka moje desete sezone v vijoličastem.«

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.