07:18, pet, 3. Maj

Takšen je nov urnik za testiranje na covid





Iz Zdravstvenega doma Adolfa Drolca Maribor sporočajo, da imajo nov urnik testiranja na covid.

“Glede na pričakovano povečanje okužb s covid-19 v zimskem času, smo se v Zdravstvenem domu dr. Adolfa Drolca Maribor odločili, da bomo s 4. 12. 2023 pričeli izvajati testiranja po naslednjem urniku in lokacijah,” so zapisali in našteli lokacije, kjer bodo potekala testiranja.

Testiranja s  hitrimi, HAGT-testi  bodo izvajali vsak delavnik med 12. in 14. uro na lokacijah Centralnega laboratorija,  Sodna ulica 13, Zdravstvene postaje Nova vas in Zdravstvene postaje Tezno.

Odvzeme brisov za PCR na SARS CoV2 bodo izvajali vsak delavnik med 12. in 14. uro v Centralnem laboratoriju na Sodni ulici 13.

HAGT in PCR-testi so brezplačni le v primeru napotitve zdravnika.

Samoplačniška testiranja

Samoplačniško testiranje HAGT bodo izvajali vsak delavnik med 12. in 14. uro na lokacijah Centralnega laboratorija, Sodna ulica 13, Zdravstvene postaje Nova vas in
Zdravstvene postaje Tezno.

Samoplačniško testiranje PCR na SARS CoV2 bodo izvajali vsak delavnik med 12. in 14. uro v Centralnem laboratoriju na Sodni ulici 13.

Vse informacije o testiranju so na voljo vsak delavnik med 6.30 in 14. uro na telefonski številki 070 613 698. Naročanje na testiranje ni potrebno.

Paciente, ki kažejo znake respiratorne okužbe, naprošajo, da ob vstopu v zavod uporabljajo zaščitne maske,  saj s tem zaščitijo tako sebe kot tudi ostale paciente in
zaposlene v zavodu.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.