12:41, pet, 3. Maj

Tekma NK Maribor – NK Mura prekinjena: Nogometaša poškodovala pirotehnika, navijači Maribora niso želeli zapustiti svojih mest





Tekma na Fazaneriji prekinjena: Pirotehnični izdelek je priletel med rezerviste, sledil je kaos, poroča Nogomania.

Maribor je po prvem polčasu vodil z 2:0, zgodaj v drugem pa je bila tekma prekinjena, saj je s tribun priletel pirotehnični izdelek in zadel enega od igralcev, zapišejo na portalu Nogomania.

Sodnik je tekmo prekinil, igralci so skušali pomiriti navijače, med tem je zdravniško osebje nudilo pomoč poškodovanemu nogometašu.

“Neprijeten in predčasen konec dvoboja v Fazaneriji. Tekma je zaradi metanja pirotehnčnih sredstev iz sektorja z našimi navijači, kar je privedlo do poškodbe nogometašev Mure pri ogrevanju ob obu igrišča, prekinjena pri rezultatu 0:2 in se ne bo več nadaljevala..,” so sporočili iz NK Maribor. “Na neki točki je potem sicer prišlo do kompromisa, ki je očitno odgovarjal obema kluboma. Tekma bi se lahko nadaljevala, toda samo pod pogojem, da se izprazni sektor z navijači Maribora. Toda podporniki vijoličnih niso bili pripravljeni zapustiti svojih mest,” navaja nogomania. Več TUKAJ.

Nove informacije: Poškodovanih šest igralcev, dva ne slišita, eden od njiju zadobil tudi opekline

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.